Dünyanın İlk Çok Amaçlı Tek Kullanımlık PUFF Modeli İncelemesi!

Dünyanın İlk Çok Amaçlı Tek Kullanımlık PUFF Modeli İncelemesi!

Bu puff, bir akıllı telefona oldukça benzeyen bir Bluetooth bağlantısı ve kullanımı kolay bir arayüz bile içeriyor . İster sıkı bir vaper olun ister yeni başlayan, herkes için tasarlanmıştır. 

Puff Cyber hangi aromalarda geliyor?

Bu model her damak zevkine uygun çeşitli aromalar sunar. Tüm aromalar birbirinden güzel ama bir kaç tane deneyip bize fikrinizi söyleyebilirsiniz.

Puff Cyber cihazı su geçirmez mi yoksa suya dayanıklı mı?

Bu puff suya dayanıklı veya su geçirmez değildir. Çok iyi görünüyor ve malzemeler söz konusu olduğunda kaliteli, modern bir tasarıma sahip ancak sızıntılar iç bileşenlerini kolayca bozabilir. Kullanırken hassas bir deneyim olacaktır - bu nedenle bu üniteyi suya maruz bırakmayın veya nemi teşvik eden bir ortamda kullanmayın.

Puff Cyber 30k şarj edilebilir mi?

Bu nedenle, sürdürülebilirliğini ve kullanım ömrünü daha da artırmak için şarj edilebilir bir pil dahildir. Puff'ın harika pili, düşük güç konusunda endişelenmeden buharlamaya devam etmenizi sağlar. 

1. Bluetooth Gerçek Zamanlı Bağlantı

2. Dokunmatik Ekranlı 

3. Üç Çalışma Modu

Puff Cyber 30k'da kişiselleştirme çok önemlidir. Farklı buhar tercihlerine uyum sağlamak için üç farklı çalışma modu sunar:

  • 30K puf ile Eco Modu : Bu mod, kullanımını en üst düzeye çıkarmak isteyenler için mükemmeldir.
  • 25K puf ile Normal Mod : Düzenli buharcılar için dengeli bir seçenek.
  • 20K puf ile Boost Modu : Daha yoğun bir deneyim tercih edenler için idealdir.

Bu modlar arasında geçiş yapmak basittir ve ihtiyaçlarınıza göre kontrol sağlamanıza olanak tanır.

4. Puff Cyber Telefonunuzu Bulun

5. Özel Duvar Kağıdı

6. Hava Akış Kontrolü

7. Çağrı/Mesaj Bildirimleri

8. Dahili Oyunlar

9. Hava Durumu Güncellemeleri

10. 30000 Puffs Çekim Sayısı

SSS(Sıkça Sorulan Sorular)

1. Puff Cyber 30K  cihazım şarj olmuyorsa ne yapmalıyım?

Cihazınız yanıp sönüyorsa ve kapanıyorsa, şarj kablosunun bağlı olup olmadığını (ayrıca hasarlı olup olmadığını) kontrol edin. Daha sonra kablonun ve harici şeylerle ilgili sorunun olmadığından emin olmak için başka bir kablo veya güç girişi kullanmayı denemelisiniz. Şarj portunu kuru, yumuşak bir kıl ile dikkatlice ve nazikçe fırçalayarak tüm kalıntıları temizleyin.

2. Cihazında nasıl oyun oynarım?

Cihazında oyun oynamak kolay ve eğlencelidir. Dokunmatik ekran işlevini kullanarak devasa 2,01 inç OLED ekranda oyun bölümüne gitmeniz yeterlidir. Buradan, tercih ettiğiniz oyunu seçebilir ve başlatabilirsiniz.

3. Cihazı kullanılmadığında doğru şekilde nasıl saklanır?

Kullanılmayan Puff'larınızı serin, kuru bir yerde ve doğrudan güneş ışığından ve aşırı sıcaklıklardan uzakta saklayın. Bunun dik durduğundan emin olun, aksi takdirde suyu sızdırır. Cihaz ayrıca suya dayanıklı veya su geçirmez değildir, bu nedenle çok fazla yoğuşmanın bir şeyi mahvedebileceği korkusuyla nem kaynaklarından uzak durmanız faydalı olacaktır.

Yayınlanan 2024-10-12 Puff Bar Makaleler 19

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü