Dünyanın ilk Akıllı Kullan At Modeli Puff Cyber Karşınızda!

Dünyanın ilk Akıllı Kullan At Modeli Puff Cyber Karşınızda!

Peki, Puff Cyber 30k bu özelliklere sahip tek vape değil, ancak bir şekilde, bu özellikleri taşıyan diğer tek kullanımlık elektronik sigaralardan çok daha iyi yapıyor . Bu akıllı tek kullanımlık esigaralara yeniyseniz, Puff Cyber özelliklerini ve işlevselliğini keşfetmek için kullanmak sizin için "büyük bir olay" olabilir, bu nedenle bu makale, ilk kez kullanan biri olarak Puff Cyber nasıl kullanacağınıza dair ayrıntılı bir kılavuz sağlamayı amaçlamaktadır.

Puff Cyber tek kullanımlık elektronik sigara , Eco modunda 30bin çekime kadar puff üretebilen akıllı bir cihazdır ; 30mL'lik bir likit haznesine sahiptir ve zengin tat üretimi için çift ağlı bir coil içerir - bunlar Puff Cyber'ın "vape benzeri özellikleridir" ve evet, ayrıca buhar yoğunluğunu ayarlayabilmeniz için ayarlanabilir bir hava akışı düğmesine sahiptir.

Cihazı tuttuğunuzda, tüm aktivitelerin gerçekleştiği 2.0 inçlik HD ekran panelini görüyorsunuz; bu ekranda gezinebilir ve hava durumu, hesap makinesi, fitness takipçisi ve diğerleri gibi belirli bir zamanda kullanmak istediğiniz bu cihazdaki özellikleri veya uygulamaları bulabilirsiniz.

Evet, bu tek kullanımlık elektronik sigara farklı durumlarda oldukça kullanışlı olan yerleşik uygulamalarla birlikte geliyor.

Bu uygulamalardan ve özelliklerden, 850mAh'lik sağlam bir bataryayla geliyor, üç modda çalışıyor (Eco, Normal ve Boost) 

Görüyorsunuz, bu PUFF hakkında çok ilginç şeyler var. Ah, cihazın tasarımının gerçekten çok şık göründüğünü ve hayal ettiğinizden daha pürüzsüz bir şekilde avucunuza kaydığını söylemiş miydim? Ayrıca, vaping deneyiminizi renklendirmek için mini oyunlar da var.

İşte bu PUFF CYBER, akıllı telefonunuzu uzun saatler boyunca görmezden gelmenize neden olabilir; tek yapmanız gereken onu Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuzla eşleştirmek ve hazırsınız - tüm aramalarınız, SMS'leriniz ve sosyal medya bildirimleriniz vape üzerinde gösterilecek.

USB-C portu sayesinde pil bittiğinde hızlı bir şekilde şarj oluyor ve tam şarjdan sonra oldukça uzun süre dayanıyor.

PUFF CYBER Uygulamasını Kullanma - WearinOS

Bir uygulama ile geleceğini düşünmüyor musunuz? Uygulama devrede değilse özelliklerini etkili bir şekilde nasıl keşfedebilir ve gerçek zamanlı hava durumu güncellemelerini nasıl alabilirsiniz?

Bağımsız olarak çalışıyor, ancak daha sonra vape'i kullanırken çok daha fazla esnekliğin tadını çıkarmak için onu PUFF mobil uygulamasına bağlayabilirsiniz ve en önemlisi, uygulama fitness takibi için gereklidir.

İndirdiğiniz uygulama resmi bir PUFF uygulaması değil, WearinOS adlı bir tür üçüncü taraf uygulaması. 

PUFF markanın kendi türündeki ilk ürünü, bu yüzden ilk denemede her şeyi doğru yapmasını bekleyemeyiz - ancak bu, sonraki modeller için hızı belirliyor ve sadece çok daha iyi olmalarını umabiliriz.

WearinOS uygulamasına geri dönersek, arayüz oldukça basit ve gezinmesi kolay görünüyor - yani, herhangi bir kılavuza ihtiyaç duymadan yolunuzu bulabilirsiniz. Uygulama aracılığıyla, vape ekranı için özel duvar kağıtları ayarlayabilir, fitness ilerlemenizi görüntüleyebilir, bildirim ayarlarını düzenleyebilir ve hava durumu güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

Özellikler:

  • Büyük 2.01 inç OLED ekran
  • 850 mAh pil
  • 30 ml e-sıvı kapasitesi
  • 30.000 Puffs
  • Vapent havalandırma sistemiyle çalışır
  • Akıllı özellikler için Bluetooth bağlantısı
Yayınlanan 2024-09-15 Puff Bar Makaleler 174

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü